Проведена відкрита лекція к.е.н., доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук О.Г. з дисципліни «Статистика»

21 лютого 2022, 16:00

 21 лютого 2022 року кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук Оксана Григорівна провела відкрите лекційне заняття англійською мовою в онлайн-режимі  з дисципліни «Статистика» (Statistics) на тему: «Зведення і групування статистичних даних» (Bunching and grouping of statistical data) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу 2 групи спеціальності «Економіка».

На лекції були присутні: завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І. Д., д.е.н., професор Савчук В.К., доценти Чухліб А.В., Собченко Т.С., Симоненко О.І., Воляк Л.Р., Куць Т.В., Богданюк О.В., Музиченко А.О., Рябенко Л.М., відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А.

Викладач отримав від колег та студентів схвалені відгуки за професіоналізм та вміння вдалого поєднання теоретичного матеріалу з практичними аспектами його використання.

 

                                                                                   Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу

Лазаришина І.Д.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook