НУБіП України – активний «бренд-амбасадор» якісних змін у сучасній освіті

22 листопада 2021 року
     16-18 листопада 2021 року у м. Краматорськ відбулась ХІІІ Міжнародна науково-методична конференція «Сучасна освіта – доступність, якість, визнання».

     З-поміж науковців із Китаю, Сербії, Польщі, Боснії і Герцоговини, Хорватії, Чорногорії та інших країн, наша колега, Чайка Оксана Ігорівна, доцент кафедри іноземної філології та перекладу, представляла гуманітарного-педагогічний факультет і НУБіП України загалом у перший день роботи конференції під час виступів на панельній дискусії, а також наступного дня у секціях 2, 3 і 4.

     Основними напрямами обговорення були: модернізація структури та змісту освіти; проблеми ефективної підготовки майбутніх фахівців; досвід і проблеми дистанційного навчання. Тема доповіді О. Чайки була пов’язана з пропозицією розглянути модернізацію вищої освіти щодо її змісту та структури за допомогою коучингових технологій. Учасники конференції такі ідеї й запропоновані шляхи вирішення ситуації сьогодення підтримали й обговорювали можливості запровадження освітніх змін, зважаючи на ризики, які можуть прямо чи опосередковано впливати на якість освіти при впровадженні таких новел.

     Наприкінці організатори конференції, а також інші учасники обмінялися контактами, з яскраво виваженим наміром щодо продовження комунікації після завершення конференції та укладення договорів про академічну співпрацю.

Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook