Лабораторія біоекономіки факультету аграрного менеджменту взяла участь у воркшопі «Toward the green transition: boosting regional bioeconomy uptake through education and engagement» у рамках 19 европейского тижня регіонів і міст

6 листопада 2021 року
   Проєкт Transition 2BIO фінансується ЄС і пропонує інтегрований пакет заходів, спрямованих на широке коло зацікавлених сторін, використовує галузеві комунікаційні інструменти та види діяльності для підвищення обізнаності громадськості про біоекономіку та сприяє переходу до стійкого виробництва шляхом освітніх заходів. Проєкт також фінансує діяльність європейської мережі біоекономіки: альянс з понад 80 проєктів та ініціатив, що сприяють розвитку біоекономіки.

   Навчально-наукова лабораторія біоекономіки факультету аграрного менеджменту НУБіП України взяла участь у проєкті Transition 2BIO, зокрема Mobilization and Mutual Learning (MML) воркшопі “Toward the green transition: boosting regional bioeconomy uptake through education and engagement”. Ця супутня подія відбулась в рамках 19 європейського тижня регіонів і міст. Воркшоп мав на меті обговорити основні проблеми в комунікації та освіті з біоекономіки на регіональному рівні, висвітлюючи передові практики та визнаючи майбутній дії в цій галузі. Представники регіональних ініціатив, що підтримують впровадження методів біоекономіки, взяли участь у презентації Програми розвитку потенціалу Transition 2BIO в інтерактивному цифровому круглому столі з аудиторією.


Олена Коваль,
доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook