Міжнародні перспективи навчання та стажування для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та ветеринарної медицини

Програми навчання та фахового стажування для студентів в рамках ініціативи ERASMUS+ є важливим інструментом для розвитку академічної мобільності, професійних навичок та міжкультурної комунікації серед молоді Європи. 

 

06 жовтня відбулася важлива зустріч проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олександром ЛАБЕНКОМ та представниками з міжнародного відділу Максимом КЛИМЕНКОМ та Оксаною ЯРМОШЕНКО зі студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та ветеринарної медицини присвячена розширенню горизонтів та відкриттю нових можливостей для професійного зростання молоді.


На цій зустрічі начальник відділ міжнародних зв'язків Максим Вікторович виступив з презентацією про програми навчання та фахового стажування для здобувачів вищої освіти та розказав детальніше про міжнародні зв’язки університету, тонкощі здобуття міжнародних програм та практик, перспективи та розвиток навчання за кордоном та доступні міжнародні проєкти та програми.

 

Провідний фахівець міжнародного відділу Оксана Геннадіївна наголосила, що участь у таких програмах мобільності студентів сприяє покращенню мовних навичок та зміцненню професійних зв'язків на міжнародному рівні, що в свою чергу підвищує конкурентоспроможність студентів на ринку праці, адже ERASMUS+ відкриває нові горизонти для молодих людей, пропонуючи їм не лише академічні знання, а й практичний досвід, необхідний для успішної кар'єри в глобалізованому світі.


На зустрічі також були обговорені низка важливих питань, що хвилюють студентів. Зокрема, студенти дізналися, який рівень іноземної мови необхідний для участі в програмі обміну студентами, як правильно подати документи для участі, а також як відбувається процес відбору кандидатів. Окрім цього, було роз'яснено, хто може стати учасником програми обміну та на яких умовах. Студенти отримали детальну інформацію щодо вимог до кандидатів, критеріїв відбору та можливих етапів участі в програмах.

 

Представлені можливості програми навчання та фахового стажування для здобувачів освіти є потужним мотиватором для розвитку. Такі заходи відіграють ключову роль, адже вони не лише інформують про доступні перспективи, але й надихають студентів на нові досягнення та відкривають перед ними світ міжнародних можливостей.

 

Щиро дякуємо проректору з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олександру Миколайовичу та представникам міжнародного відділу Максиму КЛИМЕНКУ та Оксані ЯРМОШЕНКО за корисну та інформативну зустріч, яка стала цінним джерелом знань для кожного студента факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Ваше сприяння та підтримка є важливим кроком до розширення освітніх можливостей і допомагають студентам ефективно використовувати міжнародні програми для свого розвитку. Впевнені, отримана інформація надихне багатьох на нові звершення та відкриє шлях до міжнародного досвіду.

Валентина ІСРАЕЛЯН,
відповідальна за міжнародну діяльність факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК