Делегація з Китаю відвідала факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
В рамках святкування 120-річчя НУБіП України делегація Шеньянського сільськогосподарського університету , факультету харчових технологій мала змогу ознайомитися з особливостями роботи факультету та підготовки фахівців у сфері харчових технологій НУБіП України.
coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe"
filled="f" stroked="f">
>
o:title="image-0-02-01-7e5035ce16e541ca9cc9063be2d86a08f5cbc00187367e5fb664d37f86386a63-V" >

Декан факультету запросила гостей у лабораторії, оснащені сучасним обладнанням у яких відбувається практична підготовка фахівців – інженерів, інспекторів у галузі харчових технологій, на базі сучасних стандартів освіти, адаптованих до вимог кращих світових освітніх програм та для державних та приватних секторів економіки.
type="#_x0000_t75" >
o:title="image-0-02-01-a0957c3689f2495c4e087e114308a10209ff9bfa1f65957be169410b0e21a394-V" >

type="#_x0000_t75" >
o:title="image-0-02-01-f47b2fc02829b479d815514ac27cc67b16f976455df20e7c00463288693184aa-V" >

Наприкінці зустрічі було висловлено побажання щодо подальшої співпраці в сфері харчових технологій, зокрема навчання фахівців та проведення спільних наукових досліджень.
type="#_x0000_t75" >
o:title="" >

Наталія Сілонова,
доцент кафедри стандартизації