ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК
22 травня  2015  року  в  12ºº
(в 12 навчальному корпусі Блок «Б» кімната №114)
Порядок денний:
- Розгляд та обговорення робочих навчальних планів ОКР «Бакалавр» напряму 6.051.701 «Харчові технології та інженерія» та ОКР «Магістр» спеціальностей: 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», 8.18010010 « Якість, стандартизація та сертифікація».
 - Про стан та виконання наукових досліджень по темі №110/473-пр. «Розроблення та впровадження ресурсозаощадних біотехнологій виробництва сирів та ферментованих молочних продуктів».
 - Кадрові питання .Про обрання за конкурсом на заміщення посад : зав. кафедрою, доцента, асистента.
 - Про склад Ради роботодавців факультету.
 - Про підготовку студентів факультету до навчальних і виробничих практик.
 - Різне.
 

Декан факультету 
харчових  технологій та 
управління якістю продукції АПК, 
д.т.н., проф.  Баль-Прилипко Л. В.
