Відкрита лекція на тему: «Формування інгредієнтного складу оздоровчих харчових продуктів. Функціональна роль вуглеводів»

17 березня 2023 року (п’ятниця), о 8:30 (1 пара)

в онлайн форматі відбудеться відкрите лекційне заняття

к.т.н., доцента Толок Галини Арсенівни

для студентів спеціальності 229 «Громадське здоров’я» ОС «Бакалавр» (3 курс)

з дисципліни «Технологія оздоровчих продуктів» за темою:

«ФОРМУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ ОЗДОРОВЧИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ.

ФУНКЦІОНАЛЬНА РОЛЬ ВУГЛЕВОДІВ»

Посилання на лекцію:

https://us04web.zoom.us/j/75249445939?pwd=k975IRosbhHEFCcoelfaL2JiP3EswN.1

Ідентифікатор конференції: 752 4944 5939 Код доступу: 1pXxUM

10 березня 2023 року