Відкрита лекція на тему: «Альтернативні концепції харчування»

Кафедра Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції запрошує на відкриту лекцію

з дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів» для студентів ОС «Бакалавр»

спеціальності 181 «Харчові технології», яка відбудеться

31 жовтня 2023 року об 8-30 (1 пара)

за покликанням

https://us04web.zoom.us/j/4227303605?pwd=czJyM2RzSVhlV0ZtOFFQaXBoZVhrZz09

Лектор – доцент, кандидат технічних наук, доцент кафедри Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Бровенко Тетяна Вікторівна

Тема лекції – «Альтернативні концепції харчування»

Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та зацікавлених осіб.

Будемо раді бачити !!!

27 жовтня 2023 року