Увага! 28 вересня - День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв

 

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

 

ЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ УКРАЇНИ,
БАТЬКІВ ТА УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ЗМІШАНОМУ ФОРМАТІ
(ОЧНО ТА ДИСТАНЦІЙНО)

 

28 вересня 2024 року з 10 до 12 години
навчальний корпус №12,
вул. Виставкова 16, м. Київ

 

Програма Дня відкритих дверей

1. Прогулянка факультетом «Обери своє майбутнє разом з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК».

 

      Екскурсія по навчальних лабораторіях факультету, історичні віхи створення факультету, його основних підрозділів. Ознайомлення з цікавими, сучасними приладами, обладнанням, устаткуванням. Проведення квесту «Магія сили: експерименти з технологічним обладнанням харчової промисловості».

Відповідальні особи – експерт міжнародного класу, «Жінка третього тисячоліття», декан факультету Лариса Баль-Прилипко.

Необхідні ресурси – аудиторії, лабораторії, лабораторне обладнання - все наявне на факультеті.


2. Майстер-класи: «Інновації на тарілці».

Абітурієнти занурюються у світ приготування цікавинок харчових продуктів. Участь у приготуванні різноманітних страв, виконання різних технологічних операцій. Проведення смачної дегустації.

Відповідальні особи – завідувач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Голембовська Н.В.; доценти Штонда О.А., Іванюта А.О.

Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.

 

3. Вікторина «Сам собі повар».

Абітурієнти проводять приготування інноваційних страв з використанням надсучасного кулінарного обладнання «Робот «Termomix»; історія створення сучасних страв.

Відповідальні особи –доценти Ісраелян В.М., Крижова Ю.П.

Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.

 

4. Квест «Подорож у світ смаків».

Абітурієнти із закритими очима куштують різні смаки (проведення «Сліпої дигустації») та намагаються визначити страву, приготовлену своїми руками.

Відповідальні особи –доценти Тищенко Л.М., Очколяс О.М.

Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.

 

5. Квест «Зілля України».

Насипані різні спеції, надруковані назви, а школярі визначають та розкладають назви до відповідної спеції.

Відповідальні особи – доцент Устименко І.М.

Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.

 

6. Воркшоп «Моє тіло – моє діло».

Тренінг-семінар: «Історія тіла та краси від епохи Відродження і до сьогодні». Абітурієнти проподять вимірювання зросту, ваги та розрахунку індесу маси тіла.

Відповідальні особи – професор Ткач Г.Ф., доцент Альтанова А.Б.

Необхідні ресурси – все лабораторне обладнання наявне.

 

7. Заключний квест «Чайна церемонія». Абітурієнти пізнають «Світ чаю» - Що ж таке - чай? Це Напій? Чи Ліки? Спосіб отримання? Чи популярний чай в наш час? Якщо - так, то, за які якості цінують цей напій? Приготування чаю та проведення смачної дегустації. Обмін враженнями.

Відповідальні особи – завідувач лабораторії Момот І.В., аспіранти Кислиця Я.О., Дорожко В.В.

 

ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ УЧАСТІ

https://us04web.zoom.us/j/9201665950?pwd=KEKNmBjQOLX2zWi7twSGHOjzDNXrNm.1

 

 

16 вересня 2024 року