СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» РІВНЕНСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ЗАВІТАЛИ НА 70-РІЧЧЯ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

September 29, 2021

 Студенти обліковці Рівненського коледжу НУБіП Ірина Рис, Аліна Мойсієвич та інші разом із головою циклової комісії економічного відділення Оксаною Конончук, доцентом Аллою Гнатюк та викладачем економічних дисциплін Іриною Чернегою прийняли активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Аграрна політика України в умовах глобальних викликів», присвяченій 70-річчю економічного факультету НУБіП України.

В рамках конференції студенти мали можливість поспілкуватися з ректором НУБіП України Станіславом Ніколаєнко.

Також студентів ознайомили із особливостями навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» (Облік і аудит) в НУБіП України на кафедрі обліку та оподаткування економічного фікультету, її потужною матеріально-технічною базою, Навчально-науково-виробничою лабораторією «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку», що дозволяє використовувати програмне забезпечення: конфігурацій «Бухгалтерія»; M.Е.Doc; Cisco Webex, Microsoft Office, та інших, практичним навчанням студентів, можливостями стажування за кордоном та перспективами успішного працевлаштування.

Доцентами Колесніковою О.М. і Мельянковою Л.В. проведено детальну екскурсію по аудиторіях 10 навчального корпусу і безпосередньо по навчально-науково-виробничих лабораторіях кафедри обліку та оподаткування, які призначені для поглибленого вивчення сучасних комп’ютерних технологій ведення бухгалтерського обліку в підприємствах, установах і організаціях.

 Студенти ВСП «РФК НУБіП України» із зацікавленістю слухали про перспективи навчання та задавали питання, щодо облікових дисциплін, які є актуальними в сучасних умовах на ринку праці, умов проживання в гуртожитках, на що отримали вичерпні відповіді.

 

Зустріч зі студентами та викладачами ВСП «РФК НУБіП України»   пройшла в приємній, дружній атмосфері. Відвідування університету та участь у конференції такого формату є досить важливим для майбутніх фахівців економічного напрямку, оскільки відкриває перед ними чудові перспективи щодо отримання нових знань у сфері обліку та аудиту.

Чекаємо талановиту молодь в стінах нашого Університету, який на протязі багатьох років знаходиться у десятці накращих!

 

   Оксана Конончук,

голова циклової комісії економічного відділення

ВСП «РФК НУБіП України»

Тамара Гуренко,

доцент кафедри обліку та оподаткування НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook