Знайомство студентів групи ФіК СТ-11 з економічною та фінансовою літературою в бібліотеці НУБіП України

September 26, 2021
   Сучасна бібліотека – це ефективна система продукування знань. А для сучасних фінансистів, які будуть працювати в умовах насиченого інформаційного суспільства, вельми важливим є вміння перетворити найновішу інформацію у стратегічний ресурс фінансово-інноваційного розвитку підприємства, корпорації, держави. Саме бібліотеки є одним з основних інструментів досягнення означеної мети на основі опрацювання інформації, забезпечення нею відповідних потреб. Для розвитку навичок критичного та аналітичного мислення необхідно багато читати. Читання книг також допомагає сформувати належну концентрацію та увагу на головніших питаннях, формує вміння правильно і культурно презентувати себе, і як особистість, і як спеціаліста.
   Бібліотека НУБіП України, без перебільшення, є унікальною. Її бібліотечний фонд багатогалузевий та нараховує понад один мільйон примірників вітчизняної та зарубіжної літератури. Фонд комплектується не тільки матеріалами з сільського та лісового господарства, економіки, техніки та суміжних наук. Наш бібліотечний фонд також має свої бібліотечні сайти, створення яких зумовлено реалізацію потреб читачів у одержанні найновішої інформації.

   Корисним для майбутніх фінансистів (група ФіК СТ-11) став дружній візит до бібліотеки НУБіП України, одне з відділень якої розташоване у 10 корпусі. Широко представлена в каталозі бібліотеки економічна і фінансова література, у тому числі, наукові здобутки професорсько-викладацького складу нашого університету. Завдяки спілкуванню зі співробітниками бібліотеки, студенти усвідомили, що «жива книга» може надати потрібного імпульсу розвитку знань та практичних навичок.

Олена Лемішко,
наставник  групи
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook