Відкрита лекція д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування Калюги Євгенії Василівни з дисципліни «Теорія бухгалтерського обліку»

April 7, 2021

  

Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 19.01.2021 р. № 33 та затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 06 квітня 2021 р. на 5 парі відбулась відкрита лекція д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування Калюги Євгенії Василівни з дисципліни «Теорія бухгалтерського обліку» для студентів 2 курсу 2 і 3 групи ОС «Бакалавр» спеціальності «Облік і оподаткування» на тему «Облік витрат діяльності підприємства».

Лекція проходила в дистанційному режимі з використанням додатку для проведення відео-конференцій Webex.

 

Лекція була присвячена проблемам обліку витрат діяльності підприємств. На лекційному занятті розглянуто  економічну сутності витрат підприємства, критерії їх визнання та класифікацію, облік витрат за елементами та видами діяльності із наведенням практичних прикладів, що підвищило інтерес до лекційного матеріалу зі  сторони студентів. Значна увага була зосереджена на веденні обліку витрат діяльності підприємства за 8 і 9 класами рахунків.

 

На відкритій лекції були присутні: відповідальний від економічного факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., завідувач кафедри глобальної економіки, д.е.н., професор Вдовенко Н.М.; к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Гуренко Т.О., Ганяйло О.М., Кузик Н.П., Олійник С.О., Литвиненко В.С., Шевчук К.В., Деревянко С.І.; к.е.н., старший викладач кафедри обліку та оподаткування Мисків Л.П.

Під час проведення лекційного заняття показано  високий рівень викладання навчально-методичного матеріалу, професійне володіла зворотнім зв’язком зі здобувачами вищої освіти. Студенти уважно слухали викладача, приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань, які були висвітлені під час проведення відкритого заняття.

Присутніми студентами та науково-педагогічними працівниками позитивно оцінено зміст відкритого лекційного заняття, відзначено високий організаційно-методичний та професійний рівень викладання матеріалу.

 

Підготувала: Умерова Ганна Валеріївна,

здобувач третього освітньо-наукового рівня

 вищої освіти по спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook