Випускник школи з Черкащини Євгеній Карюк: «Для мене інформаційні технології ‒ це майбутнє»

February 21, 2020
  • Розкажи про себе.

– Мене звати Євгеній Карюк. Я випускник Домантівського навчально-виховного комплексу Золотоніської районної ради Черкаської області. Протягом навчання зарекомендував себе зразковим учнем і відповідальним старостою. Неодноразово відстоював честь своєї школи на районних та обласних олімпіадах, приймав участь у змаганнях з різних видів спорту. Не так давно почав розвивати свої вміння у напрямі інформаційних технологій і зараз самостійно навчаюсь розробляти сайти. Люблю читати книги, спорт і проводити час зі своїми друзями.

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

– На мою думку, вища освіта необхідна для отримання теоретичних знань і практичних навичок, які допоможуть реалізувати себе у майбутньому. При наявності високоякісної освіти та достатнього багажу знань, збільшуються шанси отримати бажану роботу та матеріально забезпечити своє майбутнє.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

– Для мене інформаційні технології ‒ це майбутнє. Вони стають життєво небхідним чинником, що впливає на розвиток людства. З кожним роком ми все більше можемо бачити на ринку найрізноманітніші проєкти та розробки в сфері ІТ, спостерігаємо, як стрімко розвивається штучний інтелект, як багато виходить додатків для смартфонів. Фах ІТ-шника затребуваний скрізь і я хочу розвиватися саме в цій сфері, тому надаю пріоритет галузі знань 12 «Інформаційні технології», а саме спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

– Однією з переваг стало те, що факультет інформаційних технологій постійно розвивається і з’являються нові спеціальності навчаючись на яких можна отримати саме ті знання, що допоможуть мені реалізуватися як висококваліфікований фахівець через декілька років. У НУБіП України навчаються і навчалися багато моїх знайомих. Серед них і мій брат Сергій Карюк, який успішно завершив навчання на факультеті інформаційних технологій і радить мені теж навчатися тут. Також подобається зручне розташування кампусу, наявності власного спортивного комплексу та можливість навчатися на військовій кафедрі.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

– Окрім навчання я веду активний спосіб життя. Футбол ‒ моє улюблене заняття, тому і граю у складі сільської команди. Також я не байдужий до таких видів спорту, як: волейбол та легка атлетика. Неодноразово брав участь у змаганнях із шахів і шахмат. У вільний час полюбляю читати книги.

  • Дякуємо Євгеніє та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю
    «Інженерія програмного забезпечення»!

– Дякую.

Тетяна Волошина,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook