Спільне засідання адміністрації агробіологічного факультету з співробітниками кафедри овочівництва і закритого ґрунту

January 29, 2020

28 січня відбулася зустріч адміністрації агробіологічного факультету з колективом кафедри овочівництва і закритого ґрунту.


Декан Оксана Тонха довела до відома співробітників кафедри основні напрямки роботи, на які сьогодні акцентує увагу керівництво університету. Чільне місце тут займає питання здійснення профорієнтації для забезпечення якісного набору майбутніх абітурієнтів на агробіологічний факультет. Для цього потрібно підвищити ефективність організації профорієнтаційної роботи всіма членами кафедри, щодо активізації участі випускників шкіл в олімпіаді та на підготовчі курси для вступу в університет, співпраця з відокремленими підрозділами та коледжами, що не входять до структури НУБіП України, щодо складання ЗНО їхніми студентами.


Крім профорієнтаційної роботи декан факультету зупинилася на оновленні лабораторно-практичної бази, підготовці до акредитації освітніх програм, посиленні науково-дослідної роботи на кафедрі, розробленні та поданні наукових проектів на конкурс, залученні грантів, публікації статей в міжнародних науковометричних базах, створенні електронно-навчальних курсів, посиленні зв’язків з бізнесом та виробничниками.
Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній зазначив необхідність перегляду навчально-методичних комплексів дисциплін, уточнив графік навчання магістрів у весняному семестрі та виробничих і навчальних практик.


На засіданні були розглянуті й інші важливі питання життєдіяльності кафедри


Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook