Триває прийом документів на денну форму навчання у магістратуру

July 5, 2019

 Вже четвертий день приймальна комісія НУБіП приймає документи на денну форму навчання у магістратуру.

Досить активно подають заяви бакалаври з інших закладів вищої освіти – за три дні 40 осіб, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Лідія ГончарукВідкритий також прийом документів для іноземних громадян. І тут спостерігаємо позитивну тенденцію, коли закінчивши бакалаврат НУБіП вони не повертаються додому чи їдуть продовжити навчання у якомусь іноземному виші, а залишаються в магістратурі нашого університету.

Не зрадили рідному економічному факультету і Іванна Турик та Діана Кульчицька, які хочуть продовжити навчання у магістратурі за раніше обраною спеціальністю «Облік і аудит»За чотири роки бакалаврату переконалася у належному рівні викладання і професійності викладачів, особливо яскраво це зрозуміла під час проходження практики у сільськогосподарському підприємстві, коментує причини свого рішення ІваннаА стосовно фаху, то, думаю, загальновідомо, яким затребуваним сьогодні є кваліфікований бухгалтер
     А от Марія Литовченко отримала диплом бакалавра у Київському університеті імені Бориса Грінченка, у магістратуру ж за спеціальністю «Філологія» прийшла до НУБіП. Про причини такої зміни говорить: чула багато гарних відгуків, в т.ч. і від моїх колег по навчанню, які раніше закінчили наш університет, а наразі – студенти НУБіП. І, знаєте, їхні слова підтвердилися вже у приймальній комісії. Я раніше першою іноземною вивчала англійську, а завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Світлана Амеліна, яку зустріла тут, порадила подати документи відразу на дві спеціальності (одна – заочно) і обрати пріоритетом вже німецьку, яка в мене друга. Так я зможу володіти двома мовами на однаково високому рівні. А секретар приймальної комісії Інна Конончук розповіла ще й про можливості міжнародного стажування, наприклад в Чехії чи Німеччині. Тож бачу, що з вибором вишу не помилилась.
 
Ірина Білоус
 
     
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook