На факультеті інформаційних технологій розпочато он-лайн навчання студентів міжкафедральних навчальних лабораторій

September 11, 2018
Минулого навчального року на факультеті були відпрацьовані технології дистанційного навчання студентів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», які навчалися на базі Рівненського коледжу. У цьому навчальному році виявили бажання так навчатися і студенти, які завершили навчання за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» у Бережанському коледжі.
Технології проведення навчальних занять також зазнали змін. Навчальні заняття проводяться одночасно для студентів заочної форми навчання на базі університету та відокремлених підрозділах. Викладач одночасно працює з двома групами студентів.
Для цього було обладнано навчальну аудиторію, технічне та програмне забезпечення якої дає можливість вести он-лайн трансляцію, забезпечувати спілкування зі студентами віддаленої аудиторії, демонструвати слайди презентації, реальну роботу програмних продуктів з проектування та розробки комп’ютерних систем.
 
 
 
Процес дистанційного навчання технічно та методично забезпечує кафедра інформаційних і дистанційних технологій та центр дистанційних технологій навчання (зокрема доцент Мокрієв М.В. та асистент Якобчук О.В.). Навчальні дисципліни, які викладаються в он-лайн режимі супроводжуються електронними навчальними курсами на навчальному порталі університету. Кожний студент отримує доступ до курсу і працює з його матеріалами у дистанційному режимі до початку сесії. Студенти ІТ-спеціальностей, які мають достатній рівень самоосвітньої компетентності, добре справляються з поставленими завданнями і демонструють відповідний рівень успішності.
 
Глазунова Олена, декан факультету інформаційних технологій
Мокрієв Максим, керівник центру дистанційних технологій навчання

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook