Відбувся захист магістерських робіт освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» денної форми навчання

December 8, 2017
8 грудня 2017 р. завершила роботу Екзаменаційна комісія по захисту магістерських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». До захисту було представлено 55магістерських робіт.
 
Тематика магістерських робіт відповідала обраним спеціалізація: «Корпоративні фінанси», «Податкове консультування», «Фінансова аналітика у сфері бізнесу», «Банківська справа».
 
Обрані теми були цікавими та різноманітними, зокрема розглядалися питання управління фінансами державних підприємств, антикризове фінансове управління підприємств, управління доходами підприємства, бюджетування в системі фінансового менеджменту аграрного підприємства, фінансовий контролінг на підприємстві, фінансова стійкість страхової компанії, особливості формування бюджетів територіальних громад України, формування місцевих бюджетів в Україні, казначейське обслуговування бюджетів України, оптимізація оподаткування на підприємстві, податкове регулювання трансфертного ціноутворення у вітчизняній та зарубіжній практиці, офшорні компанії в системі міжнародного оподаткування, розвиток валютного та кредитного ринку України, розвиток споживчого кредитування в Україні, розвиток системи електронних платежів банку, управління власним капіталом банку, управління кредитним портфелем банку, банківське кредитування малого бізнесу в аграрній сфері, депозитні ризики в банківській діяльності.
 
 
Членами комісії із захисту відмічено, що студенти демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті.
22 грудня випускникам уже вручать дипломи магістра.
Вітаємо студентів із успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!
Н.Давиденко,

голова екзаменаційної комісії 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook