Профорієнтування співробітниками кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва

February 19, 2016

     Нині для випускників шкіл і коледжів відповідальна пора – останні дні для того щоб визначитися з майбутнім місцем навчання і майбутньою професією. Добра порада й поінформованість для багатьох із них сьогодні вкрай потрібні, а для когось і визначаючі. Саме з цією метою співробітники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва в ці дні посилили свою профорієнтаційну роботу. Зустріч з майбутніми випускниками, учнями й студентами супроводжується не лише розповіддю про наш університет, факультет, а й про важливість нашої спеціальності, про значення справжніх фахівців у сьогоденні й майбутньому.
     Так, доцент Пасічник Н.А. відвідала школи Київщини – с.Гоголів, с. Русанів і Чернігівщини - с. Нова Басань, с. Новий Биків. Доцент Ященко Л.А. зустрілася з випускниками Чернігівської ЗОШ.

     Учні зацікавилися можливістю навчання в нашому університеті, їх приємно вразили можливості, які перед ними відкриються протягом навчання в нашому університеті. А нам приємно буде побачити сьогоднішніх учнів у майбутньому нашими абітурієнтами й студентами.

Доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва
Пасічник Наталія


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook