Науковці НУБіП України відвідали варненський економічний університет

11 September 2014, 0:00
м.Варна, Болгарія

В рамках ІІІ Міжнародної наукової конференції «Україна-Болгарія-Європейський Союз: сучасний стан і перспективи» (м. Варна, Болгарія), що проходила 11-16 вересня 2014 року, науковці нашого університету - д.е.н. Вдовенко Наталія Михайлівна, професор кафедри економіки підприємства, д.е.н. Давиденко Надія Миколаївна та к.е.н., Титарчук Ірина Миколаївна, доценти кафедри фінансів і кредиту ННІ бізнесу, відвідали Варненський економічний університет (Болгарія).

 

На початку конференції, з побажаннями успіхів, до присутніх звернулися ректор університету проф., д-р Пламен Благов Ілієв та проф., д-р Савіна Галина Григорівна (Херсонський національний технічний університет).

 

Вдовенко Н.М. професор кафедри економіки підприємства ННІ бізнесу

Вдовенко Н.М. виступила з доповіддю «Регуляторна політика держави та механізми її реалізації в аграрному секторі економіки». Тема доповіді була досить актуальною та викликала інтерес в учасників конференції. В обговоренні прийняв участь д-р Гогіашвілі Шалва Михайлович, асоційований професор кафедри «Економічної політики» факультету «Економіки і бізнесу» Тбіліського державного університету імені Іване Джавахішвілі, проф., д-р Савіна Г. Г., яка зазначила, що проблеми регулювання аграрного сектору економіки України необхідно вирішувати оскільки від цього залежить продовольча безпека нашої країни.

Під час конференції проходили жваві дискусії та обговорювались важливі питання розвитку економіки Болгарії, України, Грузії та ЄС.

Заступник ректора Варненського університету з міжнародного співробітництва і зв’язків з громадськістю, д-р Віолетта Янева Димитрова розповіла, що Економічний університет – Варна, підтримує проекти щодо обміну знаннями у сфері освітньої та дослідницької роботи з іноземними академічними центрами. Підтримує міжнародні контакти і розвиває співробітництво з 70 іноземними університетами. Є учасником проектів за різними програмами – ERASMUS, CEEPUS, TEMPUS.

Це підтвердив і заступник ректора Варненського університету з науково-дослідницької діяльності, д-р Веселін Іванов Хаджиєв. Він зазначив, що за свою 93-річну історію Економічний університет - Варна підготував більше 110 тисяч економістів, серед яких іноземні громадяни майже 60 країн. Сьогодні в Університеті навчаються 13 000 болгарських та іноземних студентів, університет акредитований освітній та науковий заклад, сертифікований за ISO 9001:2008.

  

Усім учасникам конференції були вручені іменні сертифікати.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook