Профоорієнтаційна робота триває!

March 10, 2015

Співробітники кафедри цивільного та господарського права

проводять профорієнтаційну роботу

Покликання - це маленький паросток таланту,

що перетворився на міцне, могутнє дерево

 на благодатному грунті працьовитості.

В. Сухомлинський

 

Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів. У цьому важливому для кожного виборі продовжують допомагати майбутнім абітурієнтам викладачі юридичного факультету.

Так, 27 лютого 2015 року старший викладач кафедри цивільного та господарського права Куркова Ксенія Миколаївна провела профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класу Ставищенського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів: педагогічний ліцей», смт. Ставище, Ставищенського району Київської області.

Учнів було ознайомлено з історією НУБіП України та юридичного факультету, структурою університету, проінформовано про правила вступу та умови навчання на факультеті.

Куркова К.М. розповіла також про переваги навчання в університеті, особливості майбутньої професії, умови проживання студентів, можливості прийняття участі у науково-практичних конференціях та творчих конкурсах.

Майбутнім абітурієнтам були роздані інформаційні матеріали про НУБіП України та про юридичний факультет, а також проведено анкетування.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook