Правозахисники – майбутнє правової держави!

December 2, 2022
     30 листопада на юридичному факультеті відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Право». Дипломи про закінчення другого (магістерського) рівня вищої освіти отримали 32 здобувача.
 

Радо привітала випускників очильниця факультет Олена Яра, яка зауважила що незважаючи на скрутний час, ми сьогодні підбиваємо підсумок вашого навчання. «Сьогодні перед вами відкриваються нові життєві обрії. Насолоджуйтесь молодістю, будьте сміливими, натхненими, націленими на успіх. Сподіваюсь, за час навчання на юридичному факультеті НУБіП України ви усвідомили своє покликання, а диплом магістра, буде для вас не просто документом про вищу освіту, а й надійним провідником на життєвому шляху. Пам’ятайте ваших викладачів та наставників. На перших порах обов’язково звертайтеся до них за порадою. Це дозволить вам легше увійти у професійний шлях. Вірю, що відчуття гідності та відданості своїй професії ви пронесете через усе своє життя! Творіть майбутнє!»

На випускний завітала Олена Колеснікова, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм та закликала здобувачів з повагою ставитись до напрацювань, до знань, до звичаїв, які вони отримали під час навчання в університеті. Не боятися нових викликів, проявляти себе та свої знання.

Вітаємо наших випускників та бажаємо не втрачати жагу до самовдосконалення. Бажаємо з гордістю носити звання магістра, використовувати та примножувати здобуті знання, завжди прагнути до успіху і впевнено крокувати дорогами життя.

Нехай ваш подальший шлях у професії буде натхненним та сповненим професійних здобутків! Хай збуваються мрії, а плани та ідеї завжди увінчуються перемогою!

Олена Улютіна,
заступниця декана
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook