Запрошення на онлайн-лекторій для викладачів та студентів економічних та фінансових факультетів ЗВО України від Голови Національного банку Кирила Шевченка та членів правління НБУ!

September 24, 2022
Україна

 Шановні колеги та студенти!

 

Раді запросити Вас на онлайн-лекторій для викладачів та студентів економічних та фінансових факультетів ЗВО України від Голови Національного банку Кирила Шевченка та членів правління НБУ!

Це унікальна нагода дізнатися з перших вуст про ті трансформації та виклики, які переживає економіка та фінансова система України під час повномасштабної військової агресії та секрети українського економічного дива, стійкості і життєздатності нашої фінансової системи, якими вже захоплюються представники іноземних центробанків та міжнародної спільноти фахівців.

Вже у понеділок 26 вересня о 12.00 з першою лекцією виступить Голова Національного банку України Кирило Шевченко. Онлайн-лекторій триватиме до 5 жовтня. Про час і теми наступних заходів зареєстровані учасники отримають повідомлення на електронну пошту, яку вони вкажуть під час реєстрації.

 

У розкладі лекторію відбулися зміни, тому дата початку онлайн-лекторію на сьогодні відкрита. 

Інформацію про дату і час заходів буде направлено окремим оголошенням!

 


У програмі 5 лекцій від членів Правління НБУ з наступних тем:
· Монетарне фінансування – практика центральних банків та наслідки
· Регулювання банківського сектору під час війни
· Монетарна політика НБУ під час війни
· Валютна політика НБУ під час війни
· Робота готівкових та безготівкових платежів під час війни

А ще запрошуємо скористатися нагодою поспілкуватися та поставити власні запитання Голові НБУ та членам Правління та отримати відповідь під час онлайн-лекторію. Ви можете завчасно направити їх у письмовому вигляді у строк до 23 вересня на електронну пошту [email protected]. У темі листа прохання вказати «Питання. Осінній лекторій». Також питання можна буде ставити у чаті під час вебінару.

Наш онлайн-лекторій – це можливість отримати гарні практичні знання, оцінити та усвідомити зміни, які зараз переживає фінансова система Україна на наших очах, поставити питання та отримати відповіді від керівництва НБУ.

Форма реєстрації на онлайн-лекторій за посиланням: https://cutt.ly/hVsb0pC.

 

Усі заходи відбуватимуться за єдиним посиланням: https://zoom.us/j/96759716148
Ідентифікатор конференції: 96759716148.

 

Долучайтесь! Кількість місць обмежена!

До зустрічі в понеділок!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook