АБФ на «Фестивалі студентської науки - 2022»

May 20, 2022
 Вчені – це тіхто йдуть попереду людства
зосереджують і примножують його інтеленктуальне надбання 
і вказують йому шлях до кращого життя.
 
   Перша половина травня нашуміла по всьому Національному університеті біоресурсів і природокористування України XI "Фестивалем студентської науки - 2022". 
   Гурток "Селекціонер-генетик" переміг в першому турі на агробіологічному факультеті. Тому він мав можливість 18 травня 2022 року представляти наукову діяльність факультету серед кращих гуртків університету.
   Другий тур пройшов у форматі вебконференції за участі 157 учасників. Зустріч розпочав ректор університету, академік Станіслав Ніколаєнко. У вступному слові він підкреслив, що, незважаючи на надзвичайно важкі часи для України, наш університет стабільно забезпечує свою життєдіяльність, максимально підтримує студентів та науково-педагогічних працівників і додав побажання молоді успіхів на науковій ниві.
    
   Діяльність наукового гуртка "Селекціонер-генетик" презентувала староста Світлана Омельчук.
   Робота гуртка - це дружня робота гуртківців та членів кафедри. Тож всі щиро вболівали за Світлану. Вітаємо її з перемогою в першому турі та з нетерпінням чекаємо результатів другого туру. Хоча всі ми впевнені, що гурток "Селекціонер-генетик" найкращий.
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook