Активна участь студентів та співробітників ФАМ у заходах на міжнародному рівні

January 10, 2022

   5.01.2022 був проведений міжнародний вебінар на тему «Успіх у вищій освіті», в якому взяли участь представники з Бразилії, Індії та України. Організаторами вебінару були: докторка Беатріз Бізотто та Ск.Сігх з Індії. На зустрічі обговорювалася тема попиту на вищу освіту в сучасних умовах та особливості даної сфери. Спікери висловлювали своє бачення щодо прогнозів розвитку освіти своїх країн.


   У конференції взяла участь студентка 2-го курсу факультету аграрного менеджменту Каминіна Олександра Костянтинівна під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Резнік Надії Петрівни. Була представлена доповідь: «Освіта в Україні» та  висвітлені особливості навчання в Україні, методики та практики, що використовуються у закладах вищої освіти. Зокрема, було виділено Національний університет біоресурсів і природокористування як університет, що в 2021 знаходиться на 9 сходинці з 185 представлених у рейтингу вузів.


    Також з доповіддю про сутність вищої освіти виступила Пунам Мішра, студентка з Індії, яка підкреслила важливість освіти в наш час. Декілька слів про  освіту в Індії сказав студент магістратури Кушагра Сінгх.
    Загалом, під час конференції були визначені основні проблеми вищої освіту та її потреби у сучасному світі, а також відмінності у підходах до навчання у різних країнах світу. Українські колеги у ході активної дискусії з освітянами з Індії та Бразилії обговорювали різноманітні гострі питання розвитку сфери економіки.


Олександра Каминіна,
студентка 2-го курсу факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook