Навчально-методичне забезпечення дисциплін ОПП "Готельно-ресторанна справа", 2025 -2026 н.р.



ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
Обов’язкові компоненти ОПП
ОК Дисципліна Робоча програма ЕНК
ОК1 Професійна комунікація іноземною мовою
ОК 2 Методологія і організація наукових досліджень
ОК 3 Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму
ОК 4 Сервісологія
ОК 5 Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві
ОК 6 Стратегічний маркетинг у готельно-ресторанному господарстві
ОК 7 Діджиталізація в готельно-ресторанному господарстві


ОК 8 Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи
ОК 9 Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи
ОК 10 Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві
Вибіркові компоненти ОПП
ВК 1 Господарське право


ВК 2 Інтелектуальна власність
ВК 3 Міжнародне право
ВК 4 Revenue-менеджмент
ВК 5 Діловий етикет
ВК 6 Психологія управління
ВК 7 Івент-менеджмент


ВК 8 Кроскультурний менеджмент
ВК 9 Курортна справа
ВК 10 Бренд-менеджмент
ВК 11 Маркетинг в малому бізнесі
ВК 12 Сільський зелений туризм
ВК 13 Психологія конфлікту
ВК 14 Міжнародний ринок туристичних послуг
ВК 15 Інновації в готельно-ресторанній справі
ВК 16 HR-менеджмент готелів і ресторанів
Програма виробничої (переддипломної) практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи підготовки фахівців освітнього ступеня «магістр» галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»