Освітньо-професійна програма "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
другого (Магістерського) рівня вищої освіти
за спеціальністю Н2 «Тваринництво»
H "Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина"
Кваліфікація: Магістр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Гарант освітньої програми: Лихач Анна Василівна – доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри прикладної бііології, генетики та розведення тварин.
Метою освітньо-професійної програми є підготовка висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців, здатних здійснювати науково-дослідний та професійний підхід до поліпшення виробничих питань рентабельного і екологічно-безпечного виробництва і переробки продукції тваринництва.
Працевлаштування: згідно з чинною редакцією Національного класифікатора України: Класифікатор професій (ДК 003:2010) та International Standard Classification of Occupations 2008 (ISCO-08) випускник з професійною кваліфікацією «Магістр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва» може працевлаштуватися на посади з наступною професійною назвою робіт:
1237.1 Головний зоотехнік
2213.2 Зоотехнік
2213.2 Зоотехнік з контролю якості продукції
2213.2 Зоотехнік з племінної справ
2213.2 Технолог-дослідник з виробництва та переробки продукції тваринництва
2213.2 Інженер-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
2213 Молодший науковий співробітник (зоотехнія);
- Науковий співробітник (зоотехнія)
- Науковий співробітник-консультант (зоотехнія)
2320 Викладач професійно-технічного навчального закладу
Наявність акредитації: Акредитація спеціальності «Тваринництво» освітнього ступеня «Магістр» проведена у 2024 році (сертифікат про ЗРАЗКОВУ акредитацію Національним агенством із забезпечення якості вищої освіти №9865). Термін дії сертифіката до 1 липня 2030 року.
2. Наказ Проектна група ОПП
3. Освітньо-професійна програма
5. Обов'язкові компоненти ОПП
6. Вибіркові компоненти ОПП
- Перелік дисциплін університету за вільним вибором студента
7. Курсові роботи
8. Практична підготовка студентів за ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
10. Заохочення викладачів
11. Заохочення та патріотичне виховання студентів
12. Участь студентів у міжнародній діяльності
13. Участь студентів у конференціях, наукова і дослідницька робота
14. Неформальна освіта
15. М'які навички "soft skills"
16. Гостьові лекції для студентів
17. Рада роботодавців
18. Підвищення кваліфікації викладачів
19. Договори про співробітництво та організацію взаємовідносин з установами-партнерами
20. Рецензії стейкхолдерів
21. Опитування студентів
Анкета для студентів ОС Бакалавр
Результати опитування здобувачів вищої освіти ОС Магістр
22. Опитування внутрішніх стейкголдерів
Анкета для викладачів
Результати опитування НПП, що забезпечують підготовку здобувачів ОС Магістр
23. Опитування зовнішніх стейкхолдерів
Анкета для роботодавців
Результати опитування роботодавців ОС Магістр
24. Скринька довіри
25. Академічна доброчесність
26. Протоколи засідань робочої групи та обговорення ОПП