Освітньо-професійна програма "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
за спеціальністю Н2 «Тваринництво»
H "Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина"
Кваліфікація: Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Гарант освітньої програми: Прокопенко Наталія Павлівна – доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технологій у тваринництві.
Метою освітньо-професійної програми є підготовка висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців, здатних вирішувати
типові задачі технолога в галузі виробництва та переробки продукції тваринництва
Працевлаштування: згідно з чинною редакцією Національного класифікатора України: Класифікатор професій (ДК 003:2010) та International Standard Classification of Occupations 2008 (ISCO-08) випускник з професійною кваліфікацією «Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва» може працевлаштуватися на посади з наступною професійною назвою робіт:
3211 -Лаборант (біологічні дослідження)
3211-Технік-лаборант (біологічні дослідження)
3213-Зоотехнік відділення (комплексу, сільськогосподарської
дільниці, ферми)
3213-Технік-технолог з виробництва та переробки продукції
тваринництва
3213-Технолог з виробництва та переробки продукції
тваринництва
3213- Фахівець з організації та ведення фермерського
господарства
Наявність акредитації: Акредитація спеціальності «Тваринництво» освітнього ступеня «Бакалавр» проведена у 2024 році (сертифікат про акредитацію Національним агенством із забезпечення якості вищої освіти №7677). Термін дії сертифіката до 1 липня 2029 року.
2. Наказ Проектна група ОПП
3. ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ: (доступ з корпоративного аккаунту НУБіП)
4. НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ: (доступ з корпоративного аккаунту НУБіП)
5. Обов'язкові компоненти ОПП
6. Вибіркові компоненти ОПП
- Перелік дисциплін університету за вільним вибором студента
7. Курсові роботи
8. Практична підготовка студентів за ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
9. Матеріально-технічна база
10. Заохочення викладачів
11. Заохочення та патріотичне виховання студентів
12. Участь студентів у міжнародній діяльності
13. Участь студентів у конференціях, наукова і дослідницька робота
14. Неформальна освіта
15. М'які навички "soft skills"
16. Гостьові лекції для студентів
18. Підвищення кваліфікації викладачів
19. Договори про співробітництво та організацію взаємовідносин з установами-партнерами
20. Рецензії стейкхолдерів
21. Опитування студентів
-
Анкета для студентів ОС Бакалавр
-
Результати опитування здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр
22. Опитування внутрішніх стейкголдерів
-
Анкета для викладачів
-
Результати опитування НПП, що забезпечують підготовку здобувачів ОС Бакалавр
23. Опитування зовнішніх стейкхолдерів
-
Анкета для роботодавців
-
Результати опитування роботодавців ОС Бакалавр
24. Скринька довіри
25. Академічна доброчесність
26. Протоколи засідань робочої групи та обговорення ОПП
27. Активності