Освітньо-професійна програма "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"



першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 
за спеціальністю Н2 «Тваринництво»
H "Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина"


 

Кваліфікація: Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Гарант освітньої програми: Прокопенко Наталія Павлівна – доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технологій у тваринництві.

 

Метою освітньо-професійної програми є підготовка висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців, здатних вирішувати 
типові задачі технолога в галузі виробництва та переробки продукції тваринництва 

 

Працевлаштування: згідно з чинною редакцією Національного класифікатора України: Класифікатор професій (ДК 003:2010) та International Standard Classification of Occupations 2008 (ISCO-08) випускник з професійною кваліфікацією «Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва» може працевлаштуватися на посади з наступною професійною назвою робіт:

3211 -Лаборант (біологічні дослідження)  
3211-Технік-лаборант (біологічні дослідження)  
3213-Зоотехнік відділення (комплексу, сільськогосподарської 
дільниці, ферми)  
3213-Технік-технолог з виробництва та переробки продукції 
тваринництва  
3213-Технолог з виробництва та переробки продукції 
тваринництва  
3213- Фахівець з організації та ведення фермерського 
господарства 

Наявність акредитації: Акредитація спеціальності «Тваринництво» освітнього ступеня «Бакалавр» проведена у 2024 році (сертифікат про акредитацію Національним агенством із забезпечення якості вищої освіти  №7677). Термін дії сертифіката до 1 липня 2029 року.

 

1. Стандарт вищої освіти ОС Бакалавр спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

2. Наказ Проектна група ОПП 

3. ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ: (доступ з корпоративного аккаунту НУБіП)

4. НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ: (доступ з корпоративного аккаунту НУБіП)

 

5. Обов'язкові компоненти ОПП

6. Вибіркові компоненти ОПП

     - Перелік дисциплін університету за вільним вибором студента

7. Курсові роботи

8. Практична підготовка студентів за ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

 

9. Матеріально-технічна база

10. Заохочення викладачів

11. Заохочення та патріотичне виховання студентів

12. Участь студентів у міжнародній діяльності

13. Участь студентів у конференціях, наукова і дослідницька робота

14. Неформальна освіта 

15. М'які навички "soft skills"

16. Гостьові лекції для студентів

17. Рада роботодавців

18. Підвищення кваліфікації викладачів  

19. Договори про співробітництво та організацію взаємовідносин з установами-партнерами

20. Рецензії стейкхолдерів

21. Опитування студентів

  • Анкета для студентів ОС Бакалавр

  • Результати опитування здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр 

22. Опитування внутрішніх стейкголдерів

  • Анкета для викладачів

  • Результати опитування НПП, що забезпечують підготовку здобувачів ОС Бакалавр

23. Опитування зовнішніх стейкхолдерів

  • Анкета для роботодавців

  • Результати опитування роботодавців ОС Бакалавр

24. Скринька довіри

25. Академічна доброчесність

26. Протоколи засідань робочої групи та обговорення ОПП

27. Активності