Назва
освітньо-професійної
програми
|
Наказ
про проведення
акредитаційної експертизи
|
Програма
виїзду ЕГ
|
Відомості
самооцінювання
|
Висновок
ЕГ
|
Висновок
ГЕР
|
Сертифікат
|
Постакредитаційний моніторинг
|
ОПП першого рівня вищої освіти (бакалавр) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
|
|
|
|
|
|
|
ОПП першого рівня вищої освіти (бакалавр) «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» |
|
|
|
|
|
|
|
ОПП другого рівня вищої освіти (магістр) «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
ОПП другого рівня вищої освіти (магістр) «Водні біоресурси та аквакультура» спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» |
|
|
|
|
|
|
|