Бровенко Тетяна Вікторівна

Кандидат технічних наук, доцент

Бровенко Tетяна Вікторівна

Електронна адреса       t.brovenko@nubip.edu.ua

Науково-педагогічний стаж: 26 років

Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет (1990-1995 рр.),

Спеціальність – технологія громадського харчування

Науковий ступінь: кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.16 – технологія харчової продукції, 2002 рік.

Вчене звання: доцент кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, 2019 рік.

Науково-педагогічна діяльність:

1995-2014 рр. асистент, старший викладач, доцент кафедри інженерно-технічних дисциплін Київського національного торговельно-економічного університету

2014-2023 рр. – доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв

з 2023 - понині доцент кафедри харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України

Викладає освітні компоненти (2023/2024 н.р.):

Устаткування закладів ресторанного господарства (ОС «бакалавр»)

Ресторанна справа (ОС «бакалавр»)

Стандартизація і сертифікація (ОС «магістр»)

Стандартизація і метрологія (ОС «бакалавр»)

Технологія оздоровчих продуктів харчування (ОС «бакалавр»)

Основні напрями наукової діяльності: технологія оздоровчих продуктів харчування; інновації у технології продуктів харчування; аналіз національних та міжнародних нормативних документів, що регулюють безпечність та якість продукції продуктів харчування; підготовка фахівців у світлі євроінтеграційних процесів.

Наукова та навчально-методична робота:

Автор та співавтор 200 наукових та навчально-методичних праць, з них 170 наукових публікацій в т.ч. 130 наукових статей; 8 монографій, 1 навчальний посібник з грифом МОН України, 1 Збірник рецептур, 11 патентів України

Додаткова професійна інформація:

2016 – розробник Стандартів вищої освіти за напрямом 241 «Готельно-ресторанна справа».

2016- по нині– член науково-методичної підкомісії МОН України за напрямом 241 «Готельно-ресторанна справа»

2019 – по нині – секретар комісії Науково-методичної комісії 13 транспорту та сервісу сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН України.

2021 – по нині - член редколегії наукового фахового журналу «Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки».

Підвищення кваліфікації та стажування:

2023 рік

2023 р. – підвищення кваліфікації, апарт-готель «Астері», 17-18 липня 2023 р. Сертифікат AST-2023-019

2022 рік

2022 р. – стажування, Національна академія педагогічних наук України ДЗВО, Університет менеджменту освіти, Центральний інститут післядипломної освіти 14.03.2022-15.10.2022. СП 35830447/2184-22

2022р. – підвищення кваліфікації, European Academy of Science and Research, Гамбург, Німеччина, 08-09 .06. 2022 р Сертифікат ХІ-16-29384248-22

2022р. – підвищення кваліфікації, European Academy of Science and Research, Гамбург, Німеччина, 15-16 .05. 2022 р Сертифікат ХІ-12-190293846-22

2021 рік

2021р. - підвищення кваліфікації, платформа Prometheus, Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів, 11.12.2021 р., Сертифікат за проходження курсу.

2021р. - підвищення кваліфікації, Reikartz hotel school, Reikartz hotel group 18-31 .10. 2021, Сертифікат TQOJAG-CE000237

2021р. - стажування, Навчально-науковий інститут права та сучасних технологій навчання КНУТД, 18.05.2021-05.07.2021. Свідоцтво 12 СС 02070809/071209-2

2019 р. - стажування, Baltijas ekonomis kastelpastrans formacijas problem uzinatniski-petnieciskaisinstituts, Рига, Латвія, 22– 31.07. 2019 р. Сертифікат СП 20190712.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook