Голова наглядової ради Микола Томенко очолив команду студентів механіко-технологічного та агробіологічного факультетів на IX Битві Агротитанів

3 вересня 2021, 12:57
   Об’єднана команда з понад 30 студентів механіко-технологічного та агробіологічного факультетів на чолі з головою наглядової ради Університету Миколою Томенком взяла участь в наймасштабнішій польовій демонстрації сільськогосподарської техніки в Україні – IX Битві Агротитанів, що проходить цими днями у с. Степове Тетіївського району Київської області. 

     Про масштаб цієї події свідчать такі цифри – цьогорічна дев’ята Битва Агротитанів передбачає демонстрацію близько 500 одиниць техніки і більше 50 га для демонстраційних випробувань. На заході представлена важка і малогабаритна, самохідна і причіпна техніка, машини для збирання врожаю і внесення добрив, для посіву та обробітку ґрунту, для великих та малих агропідприємств. І, що найголовніше, все це можна випробувати в роботі та оцінити особисто!

     Участь в таких заходах дозволяє отримати неоціненний досвід практичного застосування великої кількості машин і знарядь, конструкція та принцип дії яких вивчаються при підготовці агроінженерів та агрономів. Тим більше, формат змагання змушує виробників техніки демонструвати найкращі якості машин та обладнання на межі технологічних можливостей!

     Супроводжували студентів викладачі кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка Віктор Мартишко та Олег Вечера, а також декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко. Це був дуже продуктивний день, сповнений новим досвідом, знаннями та позитивними емоціями.

     Студенти-учасники заходу висловлюють велику вдячність керівництву університету та особисто голові наглядової ради Миколі Томенку за можливість взяти участь у цій події, організацію комфортного проїзду та харчування.

 

Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook