Колектив Немішаївського фахового коледжу має чудову можливість оздоровитися і відпочити!

15 липня 2021 року
     Літо – найпрекрасніша пора року, період відпусток та оздоровлення, який всі чекають з нетерпінням. Один із кращих способів відпочити влітку – це поїхати на море – накупатися, освіжитися у воді, адже там прохолодно навіть у спеку. Море завжди величне, таємниче, мінливе, неосяжне,ніколи не метушиться, нікуди не поспішає, – воно хвилює душу, не залишає байдужим серце.

  

     Чудову можливість відпочити на побережжі Чорного моря отримав колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України». Саме з ініціативи директора коледжу Володимира Ілліча Альохіна та підтримки ректорату НУБіП України для літнього оздоровлення працівників та членів їх сімей у місті Чорноморськ на академічній базі відпочинку був побудований будинок.

     Весь трудовий колектив дуже вдячний адміністрації та профкому коледжу, ректорату університету та особисто ректору Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку за надану можливість оздоровитися та відпочити на березі Чорного моря. Спільними зусиллями у будинку створено всі належні умови для комфортного відпочинку. Відстань до моря – 50 метрів. Вже з кінця червня, коли дійсно прийшло літнє тепло, співробітники коледжу відпочивають у новенькому комфортному будинку. Першопрохідцями була багатодітна родина працівниці адміністративно-господарського підрозділу Ноткової Любові.
     «Дякуємо нашому директору та профкому за прекрасний відпочинок! Чудові умови проживання, поряд з морем! Ідеальне місце для сімейного відпочинку! Якби не цей будиночок, я б не мала можливості оздоровити шестеро своїх діток. А так – діти в захваті! – сказала Любов Миколаївна по приїзді.

  

     Відпочивальники можуть полежати на теплому піщаному пляжі, подихати чистим свіжим морським повітрям, поніжитися на сонечку, насолодитися чарівними краєвидами, набратись сил та енергії для нових трудових звершень.

     Дякуємо ректору Станіславу Ніколаєнку, ректорату НУБіП України, директору коледжу Володимиру Альохіну, адміністрації коледжу, профкому коледжу за турботу! Шана і вдячність всім за підтримку та всім, хто допомагав будувати!!!

  

Олена Кищук,
соціальний педагог
ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook