Робочий візит начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Василя Лопушняка

12 березня 2021 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

12 березня до Ніжинського агротехнічного інституту та Ніжинського агротехнічного коледжу з робочим візитом завітав начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Національного університету біоресурсів і природокористування Василь Лопушняк, доктор сільськогосподарських наук, професор та директор відокремленого структурного підрозділу «Боярський фаховий коледж НУБіП України» Сергій Кропивко.

Враховуючи карантинні обмеження бесіда пройшла в змішаному форматі: викладачі, методисти та студентський актив мали змогу долучитися в онлайн режимі. Темою спілкування стали питання життєдіяльності навчальних закладів, утримання студентського контингенту, зміцнення кадрового потенціалу, особливості організації наукової роботи, розвиток матеріально-технічної бази. Найбільшу увагу привернуло питання підготовки до акредитаційних експертиз.

   

В ході огляду матеріально-технічної бази закладів Василь Лопушняк оглянув новостворені приміщення бухгалтерії, побував в лабораторіях хімії; агрохімії, ґрунтознавства та безпеки ґрунтів; електротехнологій в аграрному виробництві; відремонтованих приміщеннях кафедр; ознайомився з оновленою лабораторією сільськогосподарських машин.

   

Василь Іванович поспілкувався зі студентами спеціальності "Агрономія" та розповів про перспективи вступу до магістратури і аспірантури НУБіП України.

   

Декан факультету інженерії та енергетики Анатолій Кушніренко розповів про основні напрями наукової роботи викладачів, представив результати роботи студентських наукових гуртків, постерні презентації магістрів та кращі магістерські проєкти студентів.

   

Оглянули і музейний комплекс: Музей історії навчального закладу, що охоплює доленосні сторінки від 1895 року і ремісничого училища до сучасного закладу вищої освіти; Музей хліба, який є осередком формування ідеології майбутнього фахівця-аграрія; Музей Гідності та Пам’яті, який передає ключові моменти становлення державності та незалежності України.

   

   

Василь Іванович висловив переконання, що зустрічі в такому форматі дуже корисні та мотивуючі. Тож дякуємо за плідну зустріч та завжди будемо раді бачити знову в стінах нашого навчального закладу!

Ірина Демчук,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook