Практичне заняття-гра «Філософський світогляд»

1 березня 2021 року

 

01У кожної людини виникають запитання про життя, про себе, своє місце в цьому світі. І саме філософія як світогляд, вчення і шлях допомагає знайти відповіді на запитання, що нас хвилюють. 

1

26 лютого в групі Е-11М викладачкою циклової комісії гуманітарних дисциплін Іриною КОСТІВ проведено практичне заняття-гра з філософії на тему «Філософський світогляд».

3

В ході даного заходу студенти виступили з цікавими доповідями на тему «Мій улюблений філософ», виконували тестові завдання, розв’язуваликросворди, демонстрували знання у вікторині «Продовж речення», дискутували на запропоновані викладачкою теми.

45

Насамкінець через платформу масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» переглянули відеоролик «Навіщо потрібна філософія. Предмет філософії та коло її проблем».

6

Найактивніші учасники філософського дійства були нагороджені заохочувальними грамотами (Андрусишин Денис, Гичка Родіон, Глубіш Анатолій, Гнатів Тарас, Морозов Дмитро, Романів Артем, Яворський Віталій).

Практичне заняття такого характеру допомогло студентам закріпити та поглибити знання про сутність філософії як науки, про світогляд кожного із нас, удосконалити навички публічних виступів та участі в дискусіях. 

КОСТІВ Ірина,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook