Обговорення програми Хімія

1 січня 2020 року

 Обговорення ОНП у форматі рецензування

Рецензія-відгук В.А.Мохник

Рецензія-відгук Л.О.Дубенська Я.М.Каличак

Рецензія-відгук М.С.Слободяник

Рецензія-відгук Л.Циганок

Рецензія-відгук Н.А.Мешкова-Клименко

Рецензія-відгук Ю.Гендель

Обговорення ОНП "Хімія" у фокусі агробіологічного факультету

Освітньо-наукова програма «Хімія» за спеціальністю 102 Хімія у відповідності з прийнятими нормативами щорічно обговорюється на засіданні кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води (наприклад, 20 травня 2021 року та 10 травня 2022 року), нарадах за ініціативою деканату агробіологічного факультету (19 квітня 2021 р. та 21 січня 2022 р.), на вченій раді агробіологічного факультету (18 травня 2022 року), засіданнях на рівні факультету під головуванням адміністрації університету (20 травня 2022 р. під керівництвом проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка).

 

На засіданнях-нарадах, які проводяться під головуванням декана агробіологічного факультету Оксани Тонхи, як правило, присутні завідуючі кафедр, на яких безпосередньо ведеться підготовка аспірантів за даною програмою, науково-педагогічні працівники кафедр, аспіранти та голова ради роботодавців агробіологічного факультету д. с.-г. н. Леонід Центило.
Присутні беруть участь в обговоренні ОНП, навчального плану, графіку навчального процесу та переліку фахових вибіркових дисциплін, для підготовки за освітньою програмою. В подальшому ці документи щорічно затверджуються на вченій раді факультету.

 

До презентації ОНП "Хімія" (https://nubip.edu.ua/node/125018 )

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook