ПІДГОТОВКА ДО КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ТА НАДАННЯ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ЗАСІДАННЯ ПРОФКОМУ НУБІП УКРАЇНИ

26 листопада 2020, 12:50
 
25 листопада 2020 року відбулося чергове засідання профкому в режимі онлайн. Першим питанням порядку денного було питання про підготовку до конференції трудового колективу НУБіП України в грудні 2020р. Голова профкому Ростислав Тарасенко зазначив, що на інститутах, факультетах та інших структурних підрозділах НУБіП України вже пройшли вчені ради та засідання за участю студентських організацій та голів профбюро. На них затверджувалися делегати на конференцію трудового колективу по всіх категоріях працівників та студентів. Також він зазначив, що витяги із  засідань необхідно занести до профкому НУБіП України, для формування загального списку делегатів.
В контексті першого питання Ростислав Тарасенко нагадав головам профбюро про подачу інформації про виконання «Колективного договору НУБіП України», окремі пункти якого будуть обговорюватися на конференції трудового колективу.  
Найбільш важливим і традиційним було питання про розгляд заяв на надання грошової допомоги членам профспілки. Заступник голови профкому Іван Гаврилюк наголосив, що в звязку із збільшенням захворюваності серед працівників НУБіП України на Covid-19, зросла і кількість заяв поданих до профкому повязаних з цією хворобою. За листопад місяць до профкому надійшло більше 100 заяв включно з вище зазначеною обставиною. Він також, нагадав головам профбюро, що профком в таких випадках надає грошову допомогу в гранично можливомих розмірах. Рішення про надання такої допомоги одноголосно було підтримано членами профкому.
  
На завершення, заступник голови профкому Руслан Любар відмітив, що до профкому за поточний місяць надійшло 10 заяв на вступ до членів профспілки НУБіП України, які також були підтримані на засіданні.
Заступник голови профкому
Руслан Любар
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook