В НУБіП вшанували пам’ять визволителів міста-героя Києва

6 листопада 2020 року
     6 листопада 2020 року з нагоди 77-ї річниці звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників керівництво НУБіП, викладачі, співробітники, студенти поклали квіти до Меморіалу пам’яті студентам і викладачам університету, які полягли на полях Другої світової війни, зокрема в битві за столицю України. Нині тут покоїться прах майже 90 захисників столиці України.

 

     Сьогодні ми знову вшановуємо пам’ять визволителів Києва. Глибокий уклін воїнам, які 77 років тому звільнили столицю України від окупантів, і тим, хто і сьогодні боронить суверенітет нашої країни на Сході. Та запевняємо, що і надалі зміцнюватимемо наш університет і рідну країну, вітаючи колектив з цією подією, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко. Ми сумуємо і водночас горді їхнім подвигом. І дуже прикро, що сьогодні на нашій землі – Сході України – знову кровоточить воєнна рана.
     Очільник університету, звертаючись до колективу, висловив надію, що ми разом з усім українським народом подолаємо всі нинішні біди і негаразди. Але для цього потрібна максимальна концентрація сил, віра в те, що ми зможемо вийти з кризи і, підвищуючи якість освіти, залишимося кращими в Україні і не позбавимо перспектив наших студентів.

     Свою творчу ноту в загальну картину вшанувань внесли наші колеги заслужений артист Віктор Кавун, заслужений діяч мистецтв Володимир Гонський та талановита Каріна Арзуманян.

 

 

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook