Агробіологічний факультет якісно продемонстрував роботу студентської організації в період карантину та дистанційної взаємодії в залученні студентства до благодійності

27 квітня 2020 року

     Всім привіт, в цей нелегкий час, який змусив працювати кожного дистанційно з вмінням змотивувати себе на результат!
     Студентська організація агробіологічного факультету, хоче поділитися з вами прекрасними результатами проробленої соціальної роботи, організованої дистанційно в період карантину.

     На передодні свят студентський актив за щирої підтримки більшості організував благодійну акцію, де вони допомогли людям похилого віку, які потрапили в зону ризику у зв’язку з пандемією.

     І ось, як результат, всього за тиждень зборів – на рахунок організації від факультету агрономів надійшло понад 10 тисяч гривень! Деякі студенти вкрай щедро відізвалися і це не може не вражати в такий скрутний час.

     Багато людей, які потребували допомоги, отримали набір продуктів харчування, ліки, матеріальну підтримку та люблячу турботу.  Студенти впевнені – це була шалена опіка для цих людей у такий  непростий період для всієї країни.

     Тож дякуємо всім небайдужим за участь в акції по збору коштів для благодійної спілки «Милосердя» й бажання творити щось хороше.

     Проте, це не всі хороші новини. Паралельно соціальний відділ СО отримав інформацію про потреби пожежників, які борються з посталою проблемою лісових пожеж в зоні Чорнобильської АЕС та довколишньої території.

     Без міркувань, студентам вдалося через громадську організацію "GRP Help" передати матеріальну допомогу в розмірі 2 200 грн, й це не враховуючи зібрану вище допомогу, чим змогли внести невеличке вложення в безпеку кожного з нас.

     Ось так, під час світлого свята Великодня можна творити добро, створювати навколо себе коло однодумців, надихати інших і допомагати тим, хто цього так потребує

     Разом, ми сила. Студентська організація не зупиняється на досягнутому, та планує організовувати й надалі подібні акції, а ще розраховує та надіється на подальшу підтримку з боку студентства.

     Особлива подяка студентам-організаторам від агробіологічного факультету:

  • групі магістрів першого року навчання АПА, на чолі зі старостою Слободянюком Андрієм, вартого для наслідування;
  • голові соціального сектору СО - Супоровській Анастасії;
  • заступнику голови соціального сектору СО - Сливі Анастасії.

Гарного дня, всім побільше позитиву та таких же звісток, нехай щастить.

 Більше інформації, оголошень та новин з роботи студентської організації в соціальній мережі Instagram на офіційній сторінці АБФ.

 

Богданець Владислав,
голова інформаційного сектору
агробіологічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook