Агрокебети першими на факультеті аграрного менеджменту розпочали екзаменаційну сесію!

13 квітня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України
     Карантинні заходи та дистанційна освіта вносять свої корективи в організацію сесії для студентів і є викликом як для студентів, так і для викладачів та деканатів. Агрокебети першими на факультеті аграрного менеджменту випробували та отримали досвід здачі іспиту онлайн відповідно до затвердженого та розміщеного на сайті факультету графіку екзаменів.

     Сьогодні іспит відбувся з дисципліни "Аграрна інженерія". Зміст цієї дисципліни було погоджено Радою ротодавців факультету аграрного менеджменту та Наглядовою радою проекту "Агрокебети", розраховано на 2 семестри: у першому семестрі студенти здавали залік, цього разу - іспит, який було організовано відповідно до рекомендованої послідовності проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину та введеного в дію наказом ректора від 07.04.2020 року № 281 «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину». Протягом двох семестрів курсу «Аграрна інженерія» до лекцій та практичних були залучені справжні професіонали своєї справи, між якими був тісний діалог зі студентами.

     Ключовими викладачами, що відповідають за цю дисципліну є к.т.н. Віктор Сич, запрошений викладач з аграрного бізнесу та доцент, к.т.н. Юрій Гуменюк. Також від бізнесу до викладання цієї дисципліни запрошувались спеціалісти компанії New Holland, що є партнерами проекту "Агрокебети": Віталій Каплюк та Олександр Суханов.

   

     Від студентів заздалегідь була зібрана інформація щодо активних поштових скриньок, контактних телефонів, на яких налаштовані програми для проведення співбесід. Всі студенти з'явились на іспит вчасно у повному складі.

     Студенти ж демокартичним шляхом самі обирали номери білетів, доступ до яких отримали безпосередньо на початку іспиту. Вся процедура відбувалась онлайн з відеофіксацією за допомогою безперервного комерційного відео-зв'язку zoom (дякуємо Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" за надану можливість)

     Після усунення усіх індивідуальних технічних проблем розпочався сам іспит.

     На підготовку відповідей було виділено час протягом однієї пари. Після підготовлених відповідей, студенти надсилали свої роботи безпосередньо на поштові скриньки своїм викладачам.

 

     Цікаво було отримати коментар від самих студентів.

 

Максим Паламарчук, учасник проекту "Агрокебети": 

 

     "Перший крок зроблено. Раніше здавалося, що це неможливо зробити, але маємо позитивний результат. Дійсно був мандраж, тому що ми робили це вперше. Це було для нас невідоме, але злагоджена робота організаторів та викладачів отримала високу оцінку за організацію та проведення цього іспиту. І вже в перші хвилини роботи в домашніх умовах навіть і забуваєш, що це є екзамен. Ми отримали сьогодні дуже крутий досвід, який ми запам'ятаємо на все своє життя. І вже точно знаємо, як працювати в таких умовах".

     Перший з показників успішності курсу та формату іспиту «Аграрна інженерія» є те, що студенти ДЯКУЮТЬ за ІСПИТ!

 

 

Агроосвіті перешкод не існує!
Агрокебети драйвують!


Долучайся до нас: https://agrokebety.com/

 

Дарія Чорна,

студентка 4 курсу ФАМ, менеджерка проекту "Агрокебети"

Олена Ковтун,

доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook