Дистанційне навчання на кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології продовжується!

1 квітня 2020 року

   На виконання наказу ректора № 247 від 11 березня 2020 року «Про заходи у НУБіП України у зв’язку з оголошенням карантину», навчання студентів на кафедрі проводиться із використання технологій дистанційного навчання.

   Освітній процес при вивченні дисциплін «Ветеринарна вірусологія» та «Ветеринарно-санітарна вірусологія» відбувається згідно календарного плану навчальних занять на навчальному порталі НУБіП. Також комунікація викладачів зі студентами здійснюється у Viber, Messenger, Telegram та листуванням електронною поштою.

   Так, зокрема студенти 1 та 2 груп (Ветеринарне забезпечення військ (сил) 2 курсу факультету ветеринарної медицини, що навчаються за спеціальністю 211 – Ветеринарна медицина, під керівництвом професора  Тетяни Мазур та асистента Романа Димка, успішно закінчують опрацювання останньої лекції і лабораторної роботи із модуля 2 «ДНК-вмісні віруси. Культивування вірусів в лабораторних умовах» дисципліни «Ветеринарна вірусологія» та незабаром будуть складати електронне тестування.

   У студентів 11 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини, які навчаються за спеціальністю 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза та вивчають дисципліну «Ветеринарно-санітарна вірусологія» (проводять заняття науково-педагогічні працівники кафедри професор Володимир Скибіцький та асистент Роман Димко) теж підійшов до завершення змістовий модуль 2 «Віруси – збудники вірозів тварин, контамінанти об’єктів ветеринарного нагляду». Студенти успішно опрацювали передбачені навчальним планом лекції, лабораторні заняття та самостійні роботи із використання технологій дистанційного навчання.

Асистент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології
Роман Димко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook