Спеціальність G 13 «Харчові технології»
Кафедра технологія м´ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України запрошує на навчання обдаровану талановиту молодь, випускників загальноосвітніх навчальних закладів та коледжів за спеціальністю «Харчові технології» (Спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки м´яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», «Виробництво харчової продукції, «Консервування», «Зберігання і переробка зерна», «Виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів ы харчоконцентратів», «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів», «Бродильне виробництво і виноробство», «Виробництво жирів і жирозамінників», «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів», «Зберігання, консервування та переробка молока»).
Переваги навчання у нас полягають у тому, що випускник отримує професію «зі смаком». Так, він здобуває фах у галузі харчової промисловості і зможе працювати на різних підприємствах, розробляючи технологічні процеси виготовлення нової продукції, оптимізовуючи технологічні процеси виготовлення продукції, проводячи перевірку наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт, забезпечувати та контролювати дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання та розробляти технологічну документацію.
Під керівництвом викладачів і представників підприємств студенти проходять ознайомчу, технологічну і переддипломну практики на базі концерну «PHW» Wiesenhof Gastro Service (Німеччина), «Scanflavour» (Данія), «Могунція-Україна», G.A.E.C. du Buron de Fages (Франція), Jilly's Pasta and Foods ( Канада), «Глобинського м’ясокомбінату», ТОВ «Укрхарчопромкомплекс», ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна», ТОВ «Орімі Трейд ЛТД», Компанія «Славутич» Carlsberg Group, ПАТ «Оболонь», компанія «Чиста вода», ПАТ «Київхліб», ТОВ «Фірма «Фавор»».
Випускники користуються попитом не тільки в Україні, а й в країнах ближнього та дальнього зарубіжжя. Вони оновлюють інженерно-технічний склад підприємств молокопереробної, м´ясо- і рибопереробної галузей промисловості на посадах:
- директорів,
- начальників виробництва,
- головних технологів,
- завідувачів лабораторіями,
- інженерів по забезпеченню якості продукції,
- майстрів,
- працюють в органах санітарно-епідеміологічної служби,
- ветеринарній службі,
- органах по захисту прав споживачів,
- організаціях державного контролю в галузі сертифікації та стандартизації,
- мережі супермаркетів і товарних бірж та ін.
Ми готуємо ТЕХНОЛОГІВ з глибокими практичними навичками та теоретичними знаннями в галузі приготування «здорових» харчових продуктів.
Професія інженера-технолога харчового виробництва актуальна і важлива у наш час.