Робочі навчальні програми


Робоча програма навчальної дисципліни – це нормативний документ університету, що визначає місце навчальної дисципліни в системі професійної підготовки фахівця, мету й завдання її вивчення, роль та значення дисципліни для забезпечення оволодіння здобувачами вищої освіти системою необхідних знань та вмінь.

2024 рік

ОС Бакалавр «Харчові технології»  

ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»  

ОС Магістр «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів»  

ОС Магістр «Нутріціологія»  

Інші спеціальності

                                                                                                  2025 рік

ОС Бакалавр «Харчові технології»

ОС Бакалавр «Громадське здоров’я»

ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

ОС Магістр «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів»

ОС Магістр «Нутріціологія»

Вибіркові

Інші спеціальності