Науковий гурток "Ресторатор"

доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму:
Неіленко Сергій Михайлович

кандидат технічних наук, доцент

 

Студентський науковий гурток кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. 

 

   Основною метою наукового гуртка "Ресторатор" є створення платформи для поглибленого вивчення сучасних тенденцій та інновацій у сфері ресторанного бізнесу і гостинності. Гурток спрямований на розвиток професійних знань та навичок студентів, організацію дослідницьких проектів.
   Напрямки дослідження гуртка:
 - Дослідження зменшення харчових відходів, використання органічних продуктів, перехід на енергоефективні технології.
- Дослідження сучасних кулінарних технік, таких як молекулярна кухня, використання новітніх інгредієнтів і технологій приготування.
- Дослідження трендів у персоналізації обслуговування, включаючи індивідуальні меню, створені на основі уподобань або алергій гостей.
- Використання технологій штучного інтелекту для аналізу вподобань гостей.
- Аналіз харчових трендів і розробка нових меню на їх основі.
- Вивчення впливу цифрових технологій на ресторанний бізнес: мобільні додатки для замовлень, безконтактна оплата, автоматизація процесів на кухні.

 

 

 

Новини

Всі новини
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook