доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму:
Неіленко Сергій Михайлович
кандидат технічних наук, доцент
Студентський науковий гурток кафедри готельно-ресторанної справи та туризму.
Основною метою наукового гуртка "Ресторатор" є створення платформи для поглибленого вивчення сучасних тенденцій та інновацій у сфері ресторанного бізнесу і гостинності. Гурток спрямований на розвиток професійних знань та навичок студентів, організацію дослідницьких проектів.
Напрямки дослідження гуртка:
- Дослідження зменшення харчових відходів, використання органічних продуктів, перехід на енергоефективні технології.
- Дослідження сучасних кулінарних технік, таких як молекулярна кухня, використання новітніх інгредієнтів і технологій приготування.
- Дослідження трендів у персоналізації обслуговування, включаючи індивідуальні меню, створені на основі уподобань або алергій гостей.
- Дослідження зменшення харчових відходів, використання органічних продуктів, перехід на енергоефективні технології.
- Дослідження сучасних кулінарних технік, таких як молекулярна кухня, використання новітніх інгредієнтів і технологій приготування.
- Дослідження трендів у персоналізації обслуговування, включаючи індивідуальні меню, створені на основі уподобань або алергій гостей.
- Використання технологій штучного інтелекту для аналізу вподобань гостей.
- Аналіз харчових трендів і розробка нових меню на їх основі.
- Вивчення впливу цифрових технологій на ресторанний бізнес: мобільні додатки для замовлень, безконтактна оплата, автоматизація процесів на кухні.
- Аналіз харчових трендів і розробка нових меню на їх основі.
- Вивчення впливу цифрових технологій на ресторанний бізнес: мобільні додатки для замовлень, безконтактна оплата, автоматизація процесів на кухні.
Новини
18 листопада 2024
Засідання наукового гуртка "Ресторатор": наука та творчість у дії!
9 листопада 2024
Відпрацювання членами гуртка «Ресторатор» технології напоїв функціонального призначення
1 жовтня 2024
Зустріч членів гуртка «Ресторатор» із стейкхолдером
Оголошення
28 вересня 2024