Студенти 1 курсу 10 групи разом з куратором, асистентом кафедри Р. Бокотько відвідали змагання сноубордистів під Аркою дружби народів

23 грудня 2019 року

Під Аркою дружби народів офіційно запустили один із найбільших міських сноупарків Європи. Протягом вихідних тут відбвався фестиваль "Дабл Тріпл Snow Fest" зі змаганнями професійних сноубордистів і лижників та відкритим концертом. Перший "Дабл Тріпл Snow Fest" відбувається за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України та Київської державної міської адміністрації. Зимовий молодіжний фестиваль став одним з проєктів-переможців Громадського бюджету. Як зазначають організатори, команди «don’t Take Fake» і «Типовий Київ», це рідкісна можливість для містян побачити турнір такого рівня в Україні, в історичному центрі Києва, не виїжджаючи на спеціальні майданчики. Висота гірки сягає п’ятиповерхового будинку, а довжина – половини футбольного поля. Генеральним спонсором проекту стала платіжна система Mastercard. Ці вихідні стали місцем проведення міжнародних змагань із понад 70 райдерами з восьми країн, зокрема: Польщі, Австрії, Німеччини, Білорусі, Словаччини та інших. Серед них – досвідчені українські спортсмени, учасники Олімпіади та чемпіонатів світу.

Рейдери показали свою майстерність на невеликому трампліні під час Fun Air Session, а потому у сноупарку де відбувся професійний Pro Jibbing Session на масштабному споті від Snow Factory. Переможців визначали у категоріях Over All Winner, Best Trick и Best Style. За перебігом турніру глядачі спостерігали з трибун та на великому екрані.
Все було неперевершено з незабутніми спогадами, які залишать приємні спогади студентських років, що, ще раз доводить, що Київ не просто Київ, а й спортивне місто, місто справжніх Героїв і справжніх незабутніх вражень.


Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. Демидюк,
заступник старости групи Є. Казміріді

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook