Вчителі біології міста Києва і Київської області пройшли семінар-практикум в НУБіП України

22 листопада 2019, 13:12

     У рамках співпраці з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка та відповідно до наказу ректора № 1181 від 20 листопада 2019 року в університеті, на базі факультетів захисту рослин, біотехнології та екології, агробіологічного, тваринництва та водних біоресурсів і ННІ лісового і садово-паркового господарства, було прийнято слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів біології міста Києва та Київської області.

     32 вчителів біології радо зустріли представники факультетів в навчальному корпусі №4, де і пройшла офіційна зустріч, презентація університету і його структурних підрозділів. Від агробіологічного факультету вчителів зустрічали декан Оксана Тонха і доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Цизь. Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха розповіла про здобутки і перспективи факультету, матеріально-технічну базу, міжнародні навчальні проекти та програми стажування, можливості отримання подвійного диплому та працевлаштування. Звернула увагу слухачів на актуальності сільськогосподарського виробництва, якості життя, умінні поєднувати теоретичне і практичне поле діяльності та популярності професії агронома на ринку праці. Доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Цизь  детально ознайомив присутніх з потужними можливостями агробіологічного факультету, базами практичного навчання, структурними підрозділами, можливостями працевлаштування випускників та рейтинг спеціальностей факультету серед університеті України, які здійснюють підготовку фахівців за такими ж спеціальностями.

     Наступним етапом було ознайомлення учасників семінару з матеріально-технічною базою навчальних, навчально-виробничих, навчально-науково-виробничих лабораторій підпорядкованих факультету, зокрема агрохімії та якості продукції рослинництва, аналітичної лабораторії кафедри рослинництва, навчальній лабораторії кафедри овочівництва і закритого грунту та ін. Олександр Цизь ознайомив учителів біології із сучасними напрямками наукових досліджень і запросив учителів та їхніх учнів до наукової співпраці в рамках написання робіт МАН та проектів.

     Учасники висловили щиру вдячність ректору університету Станіславу Ніколаєнку, організаторам семінару-практикуму та всім викладачам, задіяним в семінарі, за теплий, цікавий, професійно-орієнтований захід, який для всіх учасників надав цінні знання і залишив лише позитивні емоції.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook