Профорієнтаційні заходи за участі іноземних студентів

25 вересня 2019 року

   22 ВЕРЕСНЯ 2019 РОКУ ДОЦЕНТ КАФЕДРИ ВИРОБНИЧОГО ТА ІНВЕСТИЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ КАТЕРИНА АЛЕКСЕЄВА РАЗОМ З МАГІСТРАМИ-ІНОЗЕМЦЯМИ ДРУГОГО РОКУ НАВЧАННЯ АДЕЛЬФОМ БУССО (КОТ-Д-ІВУАР) ТА ІМТІАЗОМ ХАННАН (БАНГЛАДЕШ) У РАМКАХ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ПРОВЕЛИ ЗАСІДАННЯ ГУРТКА «МЕНЕДЖМЕНТ І СЬОГОДЕННЯ» НА БАЗІ ШКОЛИ № 166 МІСТА КИЄВА.

   Перед початком зустрічі з учнями Катерина Алексеєва мала можливість поспілкуватися з директором школи № 166 Панько Світланою Олексіївною та узгодити плани щодо наступних профорієнтаційних заходів на базі школи. 

   Засідання гуртка розпочалося із виступу  Катерини Алексеєвої, яка відзначила переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБІП України. Учні були ознайомлені зі структурою факультету аграрного менеджменту,  перевагами навчання, особливостями та кваліфікаційними вимогами до менеджера і project-менеджера, можливостями працевлаштування після завершення навчання завдяки активній співпраці з представниками роботодавців, перспективам отримання подвійних дипломів шляхом паралельного навчання в європейських університетах-партнерах, наявності практичного навчання за кордоном, а також можливості паралельно навчатися на військовій кафедрі, яка є однією з найбільших в Україні. 

 

   Одразу після виступу магістри Адельф та Імтіаз представили презентації про особливості економіки та менеджменту своїх країн. Катерина Алексеєва виступала модератором та перекладачем під час доповідей студентів: коментувала, задавала навідні питання, перекладала та пояснювала школярам незрозумілі економічні терміни спонукаючи до дискусії. Учні слухали, затамувавши подих та намагалися запам’ятати кожне слово. Особливо цікавим для школярів виявилося відео про економічний розвиток країни Бангладеш англійською мовою.

   Варто відмітити рівень підготовки учнів десятих та одинадцятих класів: наявність основ економічних знань, особливо в учнів економічного класу, а також високий рівень володіння англійською мовою.

 

 

 

Катерина Алексеєва,

доцент кафедри виробничого та 

інвестиційного менеджменту 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook