Костюк Володимир Кіндратович взяв участь у роботі журі секції "Ветеринарія і зоотехнія" відділення екології та аграрних наук Малої академії наук України

6 травня 2019 року

4-5 травня професор Костюк Володимир Кіндратович у приймав участь у роботі журі секції "Ветеринарія і зоотехнія" відділення екології та аграрних наук Малої академії наук України. На фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт учнів, членів Малої академії наук України, було розглянуто 17 учнівських наукових робіт з різних питань ветеринарної медицини та зоотехнії, проведено перевірку теоретичної підготовки конкурсантів, заслухано та обговорено їх наукові доповіді.

Упродовж двох днів учнівська молодь 9-11 класів з різних регіонів України ділилася між собою своїми першими науковими здобутками, набиралася досвіду наукових дискусій, переймала досвід та знання досвідчених членів журі.

Згідно з умовами конкурсу було визначено переможця, а також трьох осіб, котрі отримали срібні медалі за друге та п'ятьох учнів, які отримали бронзові медалі за третє місця. Багато конкурсантів планують стати лікарями ветеринарної медицини чи фахівцями з технології виробництва та переробки продукції тваринництва.

В. Костюк


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook