Майбутні землевпорядники освоюють знімальні технології з використанням електронних тахеометрів на навчальному полігоні

13 березня 2019 року

Навчання на факультеті землевпорядкування має свої приємні особливості, адже студенти не тільки опановують навчальні дисципліни в аудиторіях, але і мають велику кількість практичних занять в натурі (на місцевості).


Землевпорядна спільнота вже знає про літню школу з топографії та геодезії. А з настанням весняної теплої погоди лабораторні та практичні заняття відбуваються на свіжому повітрі, на подвір’ї навчального корпусу №6, де розміщений навчальний геодезичний полігон кафедри геодезії та картографії.


Так, 12 березня 2019 року у студентів другого курсу першої групи відбулося заняття із дисципліни «Електронні геодезичні прилади», на якому вивчалася робота сучасних електронних тахеометрів (викладачі доценти Кривовяз Є.В., Шевченко О.В.). Студенти перевірили свої теоретичні знання, отримані в аудиторіях на лекційних заняттях, безпосередньо в польових умовах. Адже недарма кажуть: краще раз самому виконати практичні операції з використанням сучасних електронних приладів, ніж 10 раз почути розповідь по їхню будову і принципи роботи.

 

 

 

Богдана Ярова,
старший викладач
кафедри геодезії та картографії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook