АгроВесна 2019 – новий сільськогосподарський сезон України відкрито!

27 лютого 2019 року
Київ, виставковий центр

АгроВесна 2019 – новий сільськогосподарський сезон України відкрито!

«АгроВесна» як завжди вражає! Це чудовий початок сезону і можливість бути в курсі усіх новинок у агросекторі, отримати нові знання та знайомства. 20 лютого студенти 1 групи III курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, спеціальності «Захист і карантин рослин», разом з викладачем кафедри ентомології ім. проф. М.П. Дядечка, доц. Кавою Людмилою Павлівною відвідали агровиставку «Зернові технології  2019», яка проходила у Міжнародному Виставковому Центрі.

На агропромисловій виставці були представлені  провідні постачальники обладнання, дилери та представники виробничого сектору як зернового ринку України, так і компанії міжнародного формату. Особливо зацікавили студентів можливість ознайомитися з компаніями, які на ринку пропонують засоби захисту рослин та ознайомитися з новинками та інноваційними рішеннями в галузі захисту рослин від шкідливих організмів та підвищення врожайності культур. Студенти завітали до стенду компанії BioNorma, де познайомились із новинками біологічного захисту рослин, впевнились у перспективі даного напряму, а головне – в ефективності їх препаратів. Особливо зацікавились Інокулянтом «Ризоактив Концентрат», який є першим українським інокулянтом з титром бактерій понад 10 мільярдів на 1 мл. продукту! Також третьокурсники не оминули й ТОВ «Всеукраїнський науковий інститут селекції»: тут розповіли про новинки гібридів селекції інституту та про особливості їх вирощування. Із задоволенням майбутні спеціалісти споглядали національні експозиції представників Данії, Німеччини, Франції, Чехії, які представили свої розробки у сфері сільського господарства.

 

 

 

Студенти висловлюють подяку адміністрації факультету захисту рослин, біотехнологій і екології за організацію відвідування цього заходу, оскільки це дозволило побачити як у майбутньому можна на практиці застосувати отримані знання. А Катерина Чехун та Діана Кулик навіть визначилися, у яких компаніях хотіли б працювати після закінченню університету

 

Людмила Кава,

доцент кафедри ентомології імені М.П. Дядечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook