Обговорення перспектив вступу на факультет землевпорядкування із випускниками Житомирського національного агроекологічного університету

6 лютого 2019 року
Житомирський національний агроекологічний університет м. Житомир

 

      Викладачі кафедри управління земельними ресурсами року, в рамках системної профорієнтаційної роботи, 5 лютого 2018, відвідали «Житомирський національний агроекологічний університет» з метою мотивування випускників ОС «бакалавр» для вступу до магістратури факультету Землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України. У заході прийняли участь завідувач кафедри, професор Ольга Дорош, доценти Андрій Барвінський та Євген Бутенко, студенти магістратури факультету Людмила Гордієнко, Олександра Губатюк, Ольга Лашкевич та Олена Чигрин.
       
     Впродовж проведення профорієнтаційної роботи було презентовано інформативні відео та фото матеріали про університет та факультет. Жвавий інтерес серед студентів Житомирського національного агроекологічного університету викликали теми   особливості студентського життя, умови навчання, можливість навчатись і професійно зростати за обраним фахом, вартість навчання і можливість проведення дозвілля й самовдосконалення на базі факультету землевпорядкування, а також можливості майбутнього працевлаштування, стажування за кордоном, умови проживання у студентських гуртожитках та перспективи продовження навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» у НУБіП України.
       Магістри факультет доповнили інформацію про культурно-масову діяльність та студентське життя, відмітили переваги навчання саме в нашому ВУЗі й акцентували увагу на можливості поєднання навчального процесу з роботою за спеціальністю, адже навчальний процес на магістратурі організований максимально зручно для студентів.
 
 
      У ході профорієнтації було організовано анкетування випускників ОС «бакалавр» ЖНАУ для об’єктивного висновку щодо проведеної роботи та оцінки потенційного інтересу до навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України.
 
      Родзинкою виступу стала життєва історія доцента кафедри управління земельними ресурсами Барвінського Андрія Валерійовича, про його студентські роки у Житомирському університеті 35 років тому, професійне зростання та викладацький шлях у НУБіП України…
       Зичимо успіхів при вступі до лав магістрів, у велику родину студентів НУБіП України!
 
Бутенко Євген та Лашкевич Ольга
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook