Студенти-магістранти факультету ветеринарної медицини взяли участь у Student AgriVet Challenge

23 жовтня 2018 року

20-21 жовтня в UNIT.City у Києві відбувся хакатон Student AgriVet Challenge — 30-годинний марафон, що організовувався агрохолдингом МХП. Студенти ОС "Магістр" за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза" і гуртківці кафедри ветеринарно-санітарної експертизи взяли участь у цьому заході, на якому представили свої інноваційні ідеї з оптимізації біобезпеки виробництва та намагалися знайти неординарне розв'язання питання, які технологічні, біологічні або механічні процеси можуть попередити/запобігти поширенню хвороботворних мікроорганізмів серед пташиного поголів'я.

Учасники Student AgriVet Challenge отримали кейс для вирішення, працювали день і ніч та розробили дієве рішення за 30 годин  за підтримки досвідчених менторів. Команда, що представляла факультет ветеринарної медицини НУБіП України, вийшла у фінал та була запрошена на стажування до МХП.

Агрохолдинг МХП – інноваційна компанія, яка стрімко розвивається, сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України.

 

О. Якубчак, В. Мельник

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook